Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Bra kommentarer på bloggen


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 13 augusti 2019 03:03. Läs inlägget på bloggen här.

Det är sällan som någon kommenterar det jag har skrivit på min blogg men jag fick iallafall två kommentarer igår på min artikel ”himmelen och helvetet” som jag besvarade.
Om ni som läser min blogg är intresserade så kan ni läsa mer här:
https://experimentlandet.blogg.se/2019/august/himmelen-och-helvetet.html
 De flesta som kallar sig för ”kristna” men som ljuger och som är en ”Satans synagoga”, är inte intresserade av sanningen (av Jesus/Gud) om de inte blir klappade medhårs som små hundar och får respons/medhåll från likasinnade.
De värjer sig för sanningen (för Jesus/Gud) och är endast ute efter att alla och allt skall gilla deras bloggar/hemsidor och de tar till alla medel för att göra sina bloggar eller hemsidor så bra och intressanta som möjligt.
Många har inget eget att komma med/bidra med utan de tar det som andra har skrivit och lagt ut och så blir de ibland jättepopulära.
Anonyma behöver de inte vara för de vet att de har en stor krets av likasinnade som står upp för dem (de har gjort sig ett namn inom kristenheten) och för det de lägger ut på sina bloggar och hemsidor (vilket inte är något som de har skrivit själva) och som talar om att Jesus/Gud älskar allt och alla (ty så säger kyrkorna och samfunden) alternativt att Jesus/Gud avskyr allt och alla som inte är SANT TROENDE!
En ”sant troende på Jesus Kristus” kan se igenom allt vad smicker heter och låter sig varken smickras eller nedslås av människor som har detta i sinnet. Det beror inte på att den är duktigare (bättre än andra som människa/person) utan på att den har. Guds/Jesus Ande med sig vilket de som smickrar eller går till den andr ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.