Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Kan kyrkorna vända om från sin synd?


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 13 augusti 2019 09:09. Läs inlägget på bloggen här.

Det står inget i bibeln om att kyrkorna som är ett kollektiv bestående av många människor (ibland fler tusen) kan vända om från sin synd kollektivt. Att vända om från sin synd kan endast enskilda människor göra. Inga kyrkor!
Jesus talar inte till kyrkor oavsett hur många människor som är medlemmar i dessa ”kyrkor” utan han talar till sina får personligen (till enskilda människor).
Att tala om att kyrkorna kan vända om är detsamma som att tala om att Satan, som har fått grepp om kyrkorna, kan vända om.
Alla ”sant troende” vet vart kyrkorna och samfunden går idag. De går inte Jesus/Gud tillmötes utan de går världen och Satan tillmötes och kollektivt. De tror (de som är med där) att om jag (lilla jag) bara är med i en bra kyrka så ordnar sig allt för mig personligen.
Jag har ju kyrkan eller samfundet med mig och vi är så många och med det starka. I vår kyrka eller församling så har vi präster eller pastorer som kan rabbla hela det gamla och det nya testamentet både framlänges och baklänges och dom är snälla och goda mot alla och allt.
Speciellt mot utlänningar som inte skall vara i Sverige och som har sina egna länder att vara i efter att Gud/Jesus placerade dem där EFTER BABELS TORN (när människor försökte att bygga ett torn ända upp till himmelen) för att komma i jämnhöjd med Gud/Jesus och de, människorna, ville radera ut alla gränser.
Efter det så är Guds/Jesus vilja att de som bor i andra länder (har blivit placerade där) skall söka Gud/Jesus inom sina länder och inom de gränser som Gud/Jesus har utstakat.
Det är en Satans lögn att ställa upp för människor som inte Gud/Jesus har ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.