Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Fel på många sätt


Ett inlägg från bloggen: In My Living Room


Publicerad den 15 september 2019 23:11. Läs inlägget på bloggen här.

Det kan verkligen bli fel på många sätt. Ibland händer det i ett nu, medans andra gånger tar det lång tid, så där som att bli en kokt groda.. 😆
 
Jag tog några bilder påväg ner till sjön en solig sensommardag. Några veckor senare sitter jag nu inne och skriver och känner hur hösten har kommit med regn och rusk. Ibland går det fort!
 
Dagens inlägg och "predikan" handlar om två träd och två båtar. Jodå.. om vi tittar, reflekterar och låter omgivningen och naturen få tala, kan vi se och höra ett och annat.
 
Där är dom - sida vid sida. Det ena trädet växte så ståtligt och rakt men knäcktes av vinden, och grannens utedass i sommarstugan följde med i fallet. Ingen kunde väl ana att det skulle bli så. 


Bredvid står den smått galna och tilltuffsade granen. För den har det inte varit så lätt att växa rak, men tillslut så går det uppåt...

Sida vid sida - olika förutsättningar - men utgången blev det omvända. 


Så kommer jag till bryggan där någons båt legat länge. Ja, den övervintrade också i vattnet. Kanske ägaren dyker upp och ordnar upp det hela, annars är det inte långt ifrån att den sjunker. Det gick ju bra förra sommaren när det var värmebölja, men nu kommer regnvattnet och avdunstningen hinner inte med. 
Försummelse under lång tid - och plötsligt kan det hända det man fruktar!Inte långt från bryggan ligger en blå båt som verkligen har sin egen historia. När jag ser den blir jag ständigt påmind om en händelse som var sekundrar och centimetrar från en verklig katastrof.Våra s& ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av In My Living Room.