Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Flickor skolkar på grund av unisex-toaletter, Förstår dem!


Ett inlägg från bloggen: Han lever


Publicerad den 7 oktober 2019 22:10. Läs inlägget på bloggen här.

Flickor skolkar på grund av unisex-toaletterav Daniel Frändelöv  7 oktober 2019 i Inrikes    De påstått inkluderande unisex-toaletterna har orsakat precis de problem som många varnat för. Engelska skolflickor berättar att de känner sig osäkra när de tvingas dela toaletter med pojkar och vissa undviker helt att gå på toaletten under skoltid. Andra skolkar helt enkelt. Nu höjer både läkare, politiker och föräldrar rösten för att få stopp på de könsneutrala toaletterna. Har Sverige samma problem? Inte enligt den rektor vi talat med.
 
De könsneutrala toaletterna skapar inte bara otrygghet utan kan leda till direkta hälsoproblem. Att hålla sig från att gå på toaletten leder till ökad risk för bland annat urinvägsinfektioner. Flera elever undviker helt skolan när de har mens för att slippa skämmas. Satsningen på unisex-toaletter i England var ett försök att få könsbytare att känna sig inkluderade. Istället verkar det ha exkluderat många flickor.
 
 
En som varnar för unisextoaletter är läkaren Tessa Katz. Det är inte bara risken för urinvägsinflammation, utan även de psykologiska effekterna av att känna sig otrygg vid toalettbesök, säger hon till Daily Mail.
Föräldrar har börjat protesterna mot unisextoaletterna, som införs i allt fler skolor i England. De har i de absolut flesta fall inte ens blivit tillfrågade eller ens informerade om vilken skolmiljö deras barn vistas i.
Stephanie Davies-Rai från “Transtrender Trend”, en aktivistgrupp som ställer sig emot nutidens genusteorier säger att skolorna i många fall har blivit lurade av trans-aktivister. Man s&au ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Han lever.