Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Ett hus


Ett inlägg från bloggen: Kristen och Glad -


Publicerad den 22 oktober 2019 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Om man ser på livet som ett hus så vill jag ha en fast grund. Väggarna vill jag ska vara förankrade i Jesus. "Ramen" runt mitt liv vill jag ska vara Guds ram. Inget ont ska kunna komma emot mig. Min styrka är i Gud. När det blåser, blåser
jag inte omkull. 
Taket är öppet mot Gud. Jagvill alltid ha en levande och öppen väg mot himlen. Jag vill aldrig att det ska slagga igen eller att jag låter andra saker belamra sig uppepå mitt "hus" så att jag inte har tid för Jesus. 
Jagvill ha en öppen dörr in i huset. Jag vill att förbipasserande ska kunna finna vila och ro i mitt näste. När de är på väg ska de kunna stanna till och få en kopp kaffe eller ett gott ord på vägen. 
Jag vill ha en fin trädgård till mitt hus. En trädgård som gör att människor blir glada när de ser den och tackar vår Skapare för allt fantastiskt han har gjort för att att glädja oss. Jag vill att de som passerar ska bli nyfikna när de ser trädgården.
Kanske stanna till och fundera över hur den kan vara så vacker. När de stannar till får jag chansen att låta dem lukta på de fantastiska blommor som finns. Blommor till läkedom och hälsa. Blommor till upprättelse, förlåtelse och försoning. 
Herre låt mitt liv vara en doft av dig till andra människor.   ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Kristen och Glad -.