Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

PERSONLIGA HELANDEMIRAKLER!


Ett inlägg från bloggen: Jesusliv


Publicerad den 11 november 2019 15:03. Läs inlägget på bloggen här.

PERSONLIGA HELANDEMIRAKLER! Och andra övernaturliga Gudsingripanden jag och min fru Anette varit med om:
Jag och Anette har genom åren fått se många andra människor motta Guds påtagliga helandeunder och mirakler, särskilt ute på missionsfältet i Asien och Afrika då vi åkt med i olika missionsteam, men också här hemmavid har vi sett Guds under. Blinda som plötsligt fått se, döva börjat höra, stumma tala osv, Jesus har botat dem genom trons bön, också då vi själva bett för dem. Men personligen, det jag själv och frun erfarit för egen del, eget helandeunder eller Gudsingripande som vi kan nämna är följande händelser, det finns fler men dessa vill vi vittna om:
När jag (Peter) gick på pingströrelsens Team action Bibelskola så fick jag intensiv tandvärk. Jag var långt hemmifrån och hade varken gott om tid eller pengar för akut tandläkarbesök. Jag begärde förbön av syskonen och de ställde sig i en ring runt mig och bad, då kände jag som en ”vindpil” av Guds kraft gå rakt in i käken och bara svepte bort den intensiva värken. Jag behövde inte ens uppsöka tandläkare på lång tid efter detta, tanden blev botad av ”Herren min (tand-) Läkare” :)
När jag gick Bibelskola i Florida skulle vi bära in en jättetung och stor byrålåda som vi fått till vårt boende, vi var tre bröder som kämpande med möbeln. Betänk att detta är alltså inte en lätt Ikeamöbel. Ena (tunga) skåpsdörren var öppen och plötsligt far den med full kraft igen och stängs, och då är min ena tumme i vägen…Smärtan är intensiv, då ber bröderna för mig ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesusliv.