Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Hur lever vi våra liv?


Ett inlägg från bloggen: Kristen och Glad -


Publicerad den 13 november 2019 14:02. Läs inlägget på bloggen här.

I natt drömde jag att jag flög över Atlanten och några timmar innan vi var framme gick flygvärdinnan och samlade in det papper som visade att alla passagerare hade rätt att vistas i det land vi var på väg till. 
Lite panikslagen blev jag när jag insåg att jag hade glömt att skicka in ansökan och inte hade det kort med foto på som förväntades. Men jag letade bland papperna i min väska och hittade ett papper som visade att jag i alla fall hade registrerat mig i
landet. 

När jag gav pappret till flygvärdinnan sa hon att hon var osäker på om jag skulle kunna komma in i landet. Ev var jag tvungen att flyga med dem tillbaka. 
Tänk om det är så när vi kommer till himlen - vi har biljetten att vi är registrerade i landet men vi har kanske inte följt alla nödvändiga steg för vi trodde att det räckte med att registrera sig. Vi säger ja till Jesus och tror att den biljetten gäller
hela livet trots att bibeln säger att vi med bävan ska arbeta på vår frälsning.  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Kristen och Glad -.