Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Landsäkningen trollas bort i allt mer hysterisk klimatdebatt


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 23 januari 2020 01:01. Läs inlägget på bloggen här.

 

 
Läste i Stockholmsmedia, tror det var Dagens Nyheter (Daily Fake News) om stigande havsnivåer i södra Sverige.I Norrland motverkas de stigande havsnivåerna fortfarande av landhöjningen efter senaste istiden. Det låter ödesmätttat. Fortfarande? Hur länge till? Ett par år eller tiotusentals år, eller ännu mer?
 
Men det är inte havet som stiger, utan landet som sjunker i södra Sverige. Gränsen mellan landhöjning och landsänkning går strax söder om Motala. Vättern är som ett badkar, som tippar mot söder. I norra delen av sjön finns Sveriges största insjöskärgård och i södra delen översvämmade stenåldersbyar och skogar. En medeltida kyrkogård lär också ligga på Vätterns botten. 
 
Är det kanske de koleldade ånglokens fel? Eller flygresornas fel? Ett tydligt tecken på att svenskarna har tröttnat på klimatbedrägeriern är de ökande försäljningen av personbilar i den största och törstigaste storleksklassen. 
 
Är svenska journalister verkligen så obildade så att de inte ens har elementära kunskarper om vår land i gången tid och nutid, är skolkrisen allvarlig.  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .