Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Är du en god person?


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 24 januari 2020 01:01. Läs inlägget på bloggen här.

Kommer goda människor till himlen?Den här videon och tecknade serien visar om din "godhet" räcker för att komma in i himlen. Den här texten är hämtad från Living Waters hemsida och är snabböversatt av Google och mig, Christer Åberg:Det är en gratis tecknad evangelium!

Om traktaten 2006 skapade illustratören Cedric Hohnstadt en tecknad evangelisationskanal baserad efter en idé av evangelisten Ray Comfort. Hittills har nästan 9 miljoner exemplar av serien tryckts på engelska och det har översatts till över trettio språk.Missionärer och evangelister har använt det runt om i världen.Traktaten är fri från upphovsrätt och är tillgänglig som en gratis nedladdning för alla personer eller ministerier som vill distribuera den.
Är det verkligen gratis? De digitala filerna är helt, helt gratis men om du vill skriva ut dem måste du betala för det själv. Det finns lågupplösningsversioner på varje språk som är lämpliga för att publicera på en webbplats eller skicka i en e-post, och högupplösta versioner finns tillgängliga för utskrift. Du kan också köpa förtryckta kopior på engelska och spanska från ministeriet för levande vatten.
Animerad version 2010 skapade Living Waters en animerad version av traktaten. Denna version är inte upphovsrättsfri. Living Waters äger upphovsrätten men har gett tillstånd för att det kan distribueras fritt. Det är för närvarande tillgängligt på YouTube och från Living Waters som en gratis nedladdning av HD-video. De har också översatt den animerade versionen till flera språk med undertexter. Kontakta dem om du vill hjälpa till att få en versi ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.