Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Nu har bloggen flyttat in hos en ny webbplats!


Ett inlägg från bloggen: Kreation - FÖR EN LJUS FRAMTID


Publicerad den 10 maj 2020 17:05. Läs inlägget på bloggen här.

Hejsan!
Jag skriver alltid blogginlägg på söndagar, men just förra söndagen blev det inget, därför att bloggen har varit lite nerpackad. Så att säga. 
Jag har skaffat en annan webbplats och nu har jag flyttat dit bloggen också. Tanken med den webbplatsen är lite annorlunda, därför att jag har lite planer på gång. Ta en titt här om du vill! 
Jaha, vad har du annars för dig då en dag som denna? 
Igår var vi äntligen och träffade Jonaz föräldrar i alla fall. Fint väder så det passade alldeles utmärkt eftersom vi måste vara utomhus nu för tiden. Med ordentligt avstånd. Och inga kramar blir det heller, vilket jag börjar sakna nu faktiskt. 
Vad saknar du?
Det här med kramar är något jag tyckte var lite jobbigt förut, men det är många år sedan nu. När jag var yngre fanns det en familj där särskilt mamman envisades om att alltid kramas så fort man visade sig. Men hon visste ju vad hon gjorde, jag fattar ju det nu. 
Jag tror att det finns vissa saker som vi alla har gemensamt att vi mår bra av, och att kramas tror jag är en av de sakerna. Du kanske inte alls håller med 😂? 
Jag trodde inte alls att jag saknade det förut, men det var nog för att jag inte hade den vanan. Det var ju t.o.m. jobbigt att behöva kramas! Men det förändrades någonstans längs vägen. 
Igår, när jag samtalade med en kvinna, så slog det mig mitt i samtalet att sådant vi går miste om men kanske egentligen verkligen behöver - det kanske vi aldrig inser att vi saknar. Hängde du med?
Jag är i alla fall glad nu i efterhand för alla dessa jobbiga kramar, för de gjorde mig till slut gott. Och nu saknar jag att krama om min mamma och mi ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Kreation - FÖR EN LJUS FRAMTID.