Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Trolldomssymboler överallt


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 21 maj 2020 09:09. Läs inlägget på bloggen här.

Den femuddiga stjärnan, Pentagrammet, breder ut sig överallt idag. Jag gick till biblioteket för att låna några böcker här om dagen och vad ser jag när jag lägger ner mitt lånekort/skannar in för att kunna låna böckerna (och som jag aldrig har sett där tidigare) om inte den femuddiga stjärnan, pentagrammet.
Denna femuddiga stjärna (satans emblem) har mer eller mindre tagit över hela samhället och människor går även runt med detta pentagram tatuerat på sina kroppar utan att vara medvetna om vad denna symbol står för.
Pentagrammet finns på barnkläder, på vuxenkläder, på filtar och textiler, på möbler, på internet, på mobiltelefoner och överallt och nu också på biblioteken. Satan och hans tjänare arbetar febrilt för att sprida sitt rike och gör det inte minst genom symboler.
Läs mer om pentagrammet och hexagrammet (den sexuddiga stjärnan) som är trolldomssymboler och härstammar från kabbalan, judisk satansdyrkan:
https://experimentlandet.blogg.se/2014/may/den-ockulta-davidsstjarnan.html ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.