Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Digitala vaccinationskort skall möjliggöra resande


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 22 maj 2020 07:07. Läs inlägget på bloggen här.

Estland hjälper Världshälsoorganisationen WHO att ta fram digitala vaccinationskort, där det till exempel skulle kunna finnas uppgifter om man är immun mot covid-19.
Vaccinationsskortet skulle i sin tur kunna hjälpa folk att resa utomlands, hoppas Marten Kaevats, den estniska regeringens rådgivare, som leder projektet.
– Det vi gör på lång sikt, är att vi digitaliserar hela vaccinationskortet. Men vi har börjat med att utveckla system enbart för covid-19-fall, eftersom det är nödvändigt för ekonomin och för att folk ska kunna röra sig över gränserna, säger han.
Målet är att göra det gula vaccinationskortet digitalt och möjligt att dela mellan myndigheter i olika länder.
Till exempel skulle en person som har haft covid-19 och på så sätt förmodligen är immun mot sjukdomen, kunna eventuellt få tillstånd att resa utomlands.
Läs mer här:
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&;artikel=7478914
Detta (från Sveriges radio) publicerades igår den 21 maj och så här skrev vi på bloggen i ett inlägg (”Corona är psykologisk krigföring”) den 19 maj:
”I annat fall så tror jag att man kan glömma att kunna resa utomlands utan ett friskhetsintyg som man endast kan få genom att ställa upp på att bli vaccinerad eller genom att ta något speciellt läkemedel.
Hur dessa vacciner (läkemedel) sedan verkar och om människor blir sjuka eller dör kommer man att kunna slå bort med att att vaccinet (läkemedlet) var frivilligt att ta.
Det var människan själv som ställde upp på att bli vaccinerad eller på att ta något läkemedel för att kunna resa. Den får därför skylla sig själv.
A ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.