Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Vad frälsning innebär


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 28 juni 2020 11:11. Läs inlägget på bloggen här.

Miljoner, ja, miljarder människor på vår jord har under årtusenden upplevt livsförvandling genom frälsningen i Jesus.Många människor kan inte se någon speciell mening med livet. Man arbetar, äter och sover och söker att få litet avkoppling. Men den inre människan blir inte tillfredsställd trots all välfärd, för ”människan lever inte bara av bröd, utan av varje ord, som går ut från Guds mun”. Att vara frälstAtt vara frälst betyder inte att man blir religiös, det vill säga att man blir anhängare till en viss filosofi eller doktrin.Religiös är ett ett ganska relativt begrepp. Det finns inget absolut i det. Jesus är ingen religion, utan människors Frälsare och Räddare för dem som vill ta emot Honom.
Frälsning innebär att man blir född på nytt, en omvändelse från det gamla livet till ett nytt liv i gemenskap med Gud.
Man arbetar, äter och sover
Många människor kan inte se någon speciell mening med livet. Man arbetar, äter och sover och söker att få litet avkoppling.
Men den inre människan blir inte tillfredsställd trots all välfärd, för ”människan lever inte bara av bröd, utan av varje ord, som går ut från Guds mun”.Miljoner, ja, miljarder människor på vår jord har under årtusenden upplevt livsförvandling genom frälsningen i Jesus. Den har gett mening och innehåll i deras liv.
Coronapandemin
Under detta år, 2020 har hela vår värld lamslagits av den fruktansvärda coronapandemin. Många människor har blivit oroliga på grund av det och sökt Herren. De har förstått, att det är nödvändigt att ha sin sak klar med Gud.När de har tagit emot Jesus ha ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.