Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Svar nummer två på en kommentar


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 28 juni 2020 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

Svar nummer två på en kommentar till blogginlägget med titeln ”Covid - 19 tester skickas hem ”slumpmässigt till friska” och han eller hon skriver så här i sin kommentar:
”Jag mötte en grupp kristna igår. I dessa tider, med all korruption och lögn. Till min förvåning så såg de inte några tidstecken och kände ingen oro över den närmsta tiden. De oroade sig mer för miljö och andra korrekta frågor. Jag kände mig så ensam och konstig i den gruppen, eftersom jag tror att Satans regering är så nära att blomma ut i sin fulla prakt”.
Jag skriver:
Du har rätt i dina aningar. De som kallar sig ”kristna” idag kan inte se några tidstecken för att de har blivit förblindade av Satan (de falska judarna) och hans tjänare och lyder hans tjänares (de ogudaktiga makthavarnas, de falska judarnas, och ytterst sätt Satans) minsta vink samtidigt som de kallar sig för kristna.
De har inte Jesus/Gud med sig utan de har världen (icke troende/ofrälsta till Jesus/Gud) med sig och som är en värld som de älskar och som de trivs i (som de får vinning av på olika sätt) och som de tror att de kan förändra utan att de har Guds/Jesus Ande själva.
De tror att de kan övertala människor till att börja tro på Jesus/Gud (frälsa dem) genom alla möjliga medel men som handlar om att komma till tro på kyrkornas och samfundens Jesus/Gud som inte är den sanna Jesus/Gud (som är en annan Jesus,Gud) och vilka kompromissar och samarbetar med världen, med världens människor, med alla och med allt, för att värva medlemmar till sina kyrkor och samfund.
DET GÅR INTE att pränta in Jesus/Guds Ande i dem HUR MYCKET DE ÄN FÖRSÖKER att göra s ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.