Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Svar nummer ett på en kommentar


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 28 juni 2020 17:05. Läs inlägget på bloggen här.

Jag fick två kommentarer till ett blogginlägg med titeln ”Covid - 19 tester skickas hem ”slumpmässigt till friska” men svaren blev så långa så att jag beslutade mig för att göra nya blogginlägg av dessa kommentarer.
Så här skriver den som kommenterar i den första kommentaren:
”Det är lätt att rycka på axlarna och vissa kanske till och med känner trygghet i kontrollsamhället. Det kan verka otänkbart att regeringen vill oss illa, för "det är deras ansvar att ta hand om oss". Men det har för länge sedan gått över gränsen. Går inte längre att blunda för det som sker. Min personliga hälsa tillhör ingen regering, ingen militär osv. och jag kan bara tacka Jesus att det finns en utväg från den misär som kommer råda här och drabba varenda människa... "för hälsan, miljö och kärlekens skull".
Jag svarar:
Ja regeringen är tillsatt för att värna landet och de boendes inom landets (majoritetens) intressen i en demokrati men detta har de övergett för länge sedan för att istället ”tjäna” och gå ”Globalisternas” eller med andra ord ”satanisternas” intressen tillmötes vilken en del av befolkningen tjänar på ÄN SÅ LÄNGE då de betalas av denna grupp (går deras intressen och deras agenda tillmötes) inklusive vår inkompetenta regering (riksdag) och företrädarna för ”myndigheterna”.
Dessa får bra betalt av globalisterna/satanisterna för att förstöra landet (genom massinvandring av främmande folkslag med olika kulturer och religioner) och folket (svenskarna) genom att stå upp för all slags ondska (ogudaktighet) med motiveringen att de vill me ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.