Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Varning för genvaccin - Vaccinindustrin kan skada våra celler och gener


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 28 juni 2020 09:09. Läs inlägget på bloggen här.

Denna artikel publicerad i Juni 2018 är hämtad från bloggen ”VACCIN OCH BIVERKNINGAR”, och jag lägger in den på bloggen ”i dessa Coronatider” i syfte att få er läsare att fundera över om den pågående och kommande vaccinationshysterin verkligen syftar till att ”rädda liv” eller om det handlar om att skapa ”social kontroll”, om att ”ta kontrollen över människors kroppar” och om ”stora vinster” för läkemedelsbolagen.
DEBATT. ”Genteknik lockar vaccinutvecklarna”, skriver Ingrid Helander i sin artikel på Läkemedels Världen om hur Glaxo Smith Kline (GSK) utlovar bättre framtida vacciner. GSK:s vaccinchef Thomas Breuer tror att nya genvaccin kan innebära en revolution. Andra befarar att våra gener, och därigenom våra celler, kan skadas. GSK var företaget som gav oss narkolepsi. Bolaget skrev 2009 ett ansvarsbefriande kontrakt med svenska Staten i händelse av vaccinskada. Inget tyder på att GSK kommer att ta ansvar för genvacciner heller.
Undertecknad som sedan flera år skrivit om risker med vacciner och vaccinmarknadens dubiösa kreativitet har tidigare varnat för den dag vaccinindustrin ska introducera genvacciner på en redan lukrativ vaccinmarknad. Lovorden kommer att hagla. Miljontals människoliv ska räddas, särskilt i tredje världen. Kroniska sjukdomer ska botas. Thomas Breuer på GSK säger att ett genvaccin mot HIV är en ”holy grail”. Det ska ske genom att utveckla en teknik kallad self-amplifying mRNA (SAM).
”Anledningen är att den både ger en billigare och snabbare vaccinframställning och att vaccin byggda på mRNA är potentare och lättare att transportera och förvara än dagens vaccin.”
Detta ska ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.