Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Skäms inte för Jesus. Stå på hans sida /Jon- Are P


Ett inlägg från bloggen: Han lever


Publicerad den 31 juli 2020 23:11. Läs inlägget på bloggen här.

 https://theholyremnant.blogspot.com/2019/09/vaga-sta-for-jesus.htmlLuk. 9:26 För den som skäms för mig och mina ord, honom ska Människosonen skämmas för, när han kommer i sin och Faderns och de heliga änglarnas härlighet.Frågan om homosexualitet kommer vara en stötesten och ett vägskäl för många kristna. Se till att du står på Guds sida i den frågan!Här behöver du och jag som troende kristna, som förstår Guds ord och vad Guds ord säger om detta, stå upp raka och vara starka i Kristus.Fler och fler av våra syskon upplever hot och trakasserier, förföljelse och förakt för att stå upp för bibelns sanningar i en tid där Sanningens evangelium inte längre predikas, eller FÅR predikas.Vi kommer få se en skiljelinje gå inom kristenheten för och emot homosexualitet. Och det är nu du och jag behöver ta ställning, för längre fram kommer det vara svårare att stå på Guds ord.En del kommer hamna i rättegångar, skolorna kommer vara påstridiga och ställa till problem för den av oss som lär barnen en "avvikande" syn. Men Jesus belönar dig när du står upp för sanningen, kosta vad det kosta vill. Han kommer då inte skämmas för dig inför sin Fader och sina änglar, utan kommer ge dig full lön.
"Vaka alltid och be om kraft att kunna undfly allt det som skall komma och kunna bestå inför Människosonen." Luk 21:36Amen och Guds Frid!!!
/Jon-Are P
 
/Anji
 
  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Han lever.