Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Herrens år 2020


Ett inlägg från bloggen: Masken


Publicerad den 1 januari 2021 00:12. Läs inlägget på bloggen här.

2020 var inte coronans år. Det var Herrens år, liksom alla andra år, men detta ett av de mest påtagliga sådana, för Herren visade världen på ett mycket tydligt och märkbart sätt – i synnerhet den trygga och sekulariserade Västvärlden – att Han är Herren. Han sände en pandemi, en panik, för att visa den Vem som fortfarande sitter på tronen, för att ruska om dess invånare och väcka dem inför det faktum att de är stoft och få dem att omvända sig.
Men sin adamsnatur trogen omvände de ju sig inte till Honom, utan vände sig till sina jordiska herrar – sina stater, regeringar och makthavare – och tillbad dem, bad dem att vidta mer och mer stränga åtgärder, åtstramningar och restriktioner, för att frälsa dem från viruset. Och i sin allomfattande benevolens hörde de folkets böner och gav dem det skorpiongissel de önskat sig. Även många kristna gick med i att be om detta och anklagade andra kristna för att inte lyda Romarbrevet 13.
2020 markerar året då auktoritarismen och marxismen flyttade fram sina positioner på ett sätt som var mer djärvt och vågat än vanligt, även för dem.
Men det började faktiskt redan i oktober 2019 då Johns Hopkins Center for Health Security i samarbete med World Economic Forum och Bill & Melinda Gates Foundation hade en simulation om hur världens länder och ledare borde agera i en global pandemi. I november-december, direkt efter det, släpptes viruset löst från labbet i Wuhan och först i mars–april, när det redan hade haft fyra månader på sig att spridas över världen (vi såg hur snabbt det spreds när världen väl började hålla ögonen på det, trots nedstängningar) utan märkbar effekt – började propagandan braka igång för full maskin. Ett livsfarligt virus som spridits från fladdermöss – eller kanske bältdjur – till människor på en fiskemarknad i Wuhan är på väg och kommer att döda de flesta av oss om vi inte låter regeringen inskränka våra rät ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Masken.