Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Polisregioner


Ett inlägg från bloggen: Kristendesign.blogg.se


Publicerad den 1 januari 2021 12:12. Läs inlägget på bloggen här.

Karta över polisregionernas geografiska indelning. Läs om de senaste polisutryckningarna och S.O.S-larmen angående brott, olyckor och andra händelser. Alla blåljusen i hela landet, specifik region eller län och stad.


Karta
Sveriges polisregioner
Polis i tjänst
Bloggande Polis.


Region Nord

Jämtland
Norrbotten
Västerbotten
Västernorrland

Bergslagen

Dalarna
Värmland
Örebro län

Region Mitt

Gävleborg
Uppsala län
Västmanland

Stockholm

Gotland
Stockholms län

Region Väst

Halland
Västra Götaland

Region Öst

Jönköpings län
Södermanland
Östergötland

Region Syd

Blekinge
Kalmar
Kronoberg
SkåneEn Polisregion är en benämning på Polismyndighetens geografiska indelning. Mellan åren 1998 och 2014 var Sverige indelat i 21 polisdistrikt, vilka motsvarade geografiskt sett de svenska länen. I varje län fanns en polismyndighet. Den 1 januari 2015 slogs samtliga polismyndigheter samman och bildade Polismyndigheten.
Polismyndigheten är indelad i sju geografiska och administrativa polisregioner: Nord, Mitt, Bergslagen, Stockholm, Öst, Väst och Syd. Regionerna har ett helhetsansvar för polisverksamheten inom sitt område. Varje region leds av en regionpolischef och en biträdande regionpolischef. Alla polisregioner har enheter för utredning, underrättelse och operativ verksamhet, samt ett regionkansli. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Kristendesign.blogg.se.