Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Viruset som flyger under radarn


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 18 april 2021 07:07. Läs inlägget på bloggen här.

Området under den nedre linjen kallas radarskugga. Den nedre linjen kan pressas upp av höga berg,. Och på längre avstånd från radarstationen också av jordens rundning.

Ett virus är för litet för att upptäckas av radar. "Flyga under radarn" kan emellertid användas som ett bildspråk för objekt och företeeser, som inte blir upptäckta med den teknik eller de metoder som används. När Folkhälsomyndigheten i Sverige i början av pandemin bestämde att Sverige skulle sluta testa, var det som att stänga av radern, när ett stort fienteligt anfall väntas Kan man tänka sig ett tydligare bevis för att FHM hade bestämt sig för att smittan skulle spridas och människor dö? I något syfte som man fortfarande inte vill erkänna .Men frågan är om viruset har sprideits "under radarn" även i länder med en omfattande testning av befolkningen.

Men förr eller senare får en virussjukdom, som flygit under radarna under flera veckor ett så våldsamt utbrott, så att det plötsligt dyker upp helt nära radarstationen. De först drabbade länderna reagerade snabbt, med omfattande nedstängnar av samhället. I Sverige blåljög FHM och sa att det inte skulle drabba Sverige, för i Sverige hade ju halvguden Anders Tegnell och han gudfader Johan Giesecke valt rätt strategi.

Men frågan kvarstår vilka mystiska egenskaper just ,covid -19 har när viruset över huvud taget lyckades flyga under radarn, och så länge, t.o.m i länder med omfattande testning. En förklaring kan vara att testningen var frivillig och att viruset oupptäckt spreds bland personer, som ansåg att de inte behövde testa sig. Men det finns fler orsaker som kan ha bidragit.

- Covid är en smittsam, men inte extremt smittsam sjukdom

- Covid är en dödlig, men inte extremt dödlig sjukdom. Man kan t.o.m har sjukdomen och vara smittbärare utan att själv veta om det.

- De, som inte testade sig,trots att de erbjudits testning, kan ha trott att de hade en så häl ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .