Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Vittnesbörd. frälsning.


Ett inlägg från bloggen: Han lever


Publicerad den 3 maj 2021 22:10. Läs inlägget på bloggen här.

 
 
 
http://elvorochjanne.se/en-kvinna-i-parousia-mission-vittnar-om-sin-fralsning/
 
En kvinnas väg till frälsning
”Då öppnades mina ögon”
På Parousia Mission-möten kommer människor från olika folkslag, i olika åldrar och med väldigt olika bakgrund. Här är ett vittnesbörd från en kvinna som vi fick döpa sommaren 2015. Det blev en härlig manifestation vid en sjö en augustikväll, med en hel del badgäster. Några muslimska kvinnor och flera ungdomar kom fram och frågade nyfiket vad vi gjorde.
Vittnesbörd:Denna Bibelvers sammanfattar den största insikten som ledde mig till omvändelse till Jesus hösten 2014 när jag var 39 år gammal: ”För allt som är fött av Gud besegrar världen. Och detta är den seger som har besegrat världen: vår tro. Vem kan besegra världen utom den som tror att Jesus är Guds son?” Första Johannes brev 5: 4-5Jag lärde känna Jesus och vem Han var i min sena barndom och under tonåren, tack vare att Gud gjorde ett under i mina föräldrars liv. Först genom att leda min mor till omvändelse till Jesus och sedan min far. Både min mor och min far fick en personlig upplevelse av Jesus när de var i nöd. Jag såg hur mina föräldrar fick uppleva befrielse, glädje och frid. Min far led av svår panikångest och stress men jag fick se hur han blev befriad och hur han plötsligt, lugnt och klart visste hur han skulle bära sig åt i livet.
Jag var med när de gick till en fri evangelisk församling där jag lärde mig att läsa Bibeln. Jag trodde på Jesus och visste att det Han sa var mäktigt och rätt men jag hade inte mött Honom än. Jag tyckte egentligen att det var jobbigt att gå till gudstjänst då, för jag kände kontrasten mellan Jesus ord och dess livsideal på ena sidan och människan och dess begär på andra sidan. Jag tyckte nämligen i min okunskap att det var hyckleri att tro på Jesus, för att det kändes som att gå emot de naturliga instinkterna och det naturliga sättet att vara ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Han lever.