Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Liberalernas ödesväg


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 3 juni 2021 06:06. Läs inlägget på bloggen här.

Varför går det så dåligt för Liberalerna? Varför har inte partiledaren Nyamko Sabuni lyckats lyfta partiet? otgångarJag ska försöka ge några förklaringar.

1. Motgångarna började redan före bytet av partiledare. Motgångarna började sedan partiet bytt namn från Folkpartiet Liberalerna till enbart Liberalerna. Därmed försvann allting som var folkligt hos det partiet. som länge varit ett parti för eliten. Inte folket.

2. Partiet är ett parti för eliten. För att vinna väljare måste partiet breddas. I stället har partiet som stödparti till Socialdemokratin tillsammans med Centerpartiet försökt driva igenom krav som försämrar för vanligt folk, såsom försämrad arbetsrätt och marknadshyror. Avskaffandet av värnskatten, som sossarna med stor förtjusning har genomfört., gynnar bara en liten elit av höginkomsttagare.

3. En partiskadlig falang inom partiet kastar knivar i ryggen på partiledaren. Vad hon än säger, som skulle kunna locka väljare, lockar inte eftersom det ter sig osäkert om hon kommer att vara partiledare över valet.

4. Ingen, som inte är politiskt intresserad, vet vad partiet står för. När partiföreträdare intevjuas talar de som om de talade på ett medlemsmöte, alltsä om hur partiet ska agera för att vinna väljare, inte om vad man ska locka väljarna med. Vallöften?

5. Nu när partiet äntligen har bestämt sig för att stödja ett borgerligt regeringsalternativ, inte ett ord om vad partiet skulle kunna bidra med i en sådan regering. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .