Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

€JO-kritik mot pride-flaggning kan bli vägledande”


Ett inlägg från bloggen: Sidan 2


Publicerad den 10 juni 2021 01:01. Läs inlägget på bloggen här.

 - Världen idag -JO:s kritik av en rektor som lät eleverna delta i en Pride-manifestation välkomnas av den kristna tankesmedjan Claphaminstitutet, som granskat Priderörelsen tidigare...
...Det är en påminnelse om att ingen skola eller annan myndighet har rätt att pressa någon – speciellt inte barn i beroendeställning – att delta i en opinionsyttring som Pride, säger han.
I maj 2018 släppte Claphaminstitutet rapporten ”Det färgglada mörkret”, där man granskat innehållet i Stockholm Pride 2017.
”Det vi fann var djupt förskräckande, där det visade sig att Prideprogrammet öppet bejakade företeelser som droger, prostitution, sadism och självskadebeteende. Bilden av Pride som en positiv kraft för öppenhet sitter starkt i folkdjupet, men vår granskning visar att den bilden är alltför naiv”, sammanfattades rapporten.
Läs mer här: www.varldenidag.se/nyheter/jo-kritik-mot-pride-flaggning-kan-bli-vagledande/repufd" target="_blank" >https://www.varldenidag.se/nyheter/jo-kritik-mot-pride-flaggning-kan-bli-vagledande/repufd!Kfa3HHQgPwRL0Vz2HZlQ/
  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Sidan 2.