Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

S och C: demokratiförakt


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 21 juni 2021 00:12. Läs inlägget på bloggen här.

Det är svårt att vinna tvåfrontskrig. Vad tänkte Annie Lööf på, när hon pratade om att isolera båda "ytterkantspartierna", tillsammans representerande 30 % av väljarkåren? Har hon inte därmed gjort sitt eget parti till ett ytterkantsparti, som inte behöver följa demokratiska spelregler?

Och vad tänkte S-ministrarna på, när de pratade om att de hade ett avtal med de tre övriga jökpartierna, om att utestänga V? Kan man avtala bort majoritetsprincipen, som är demokratins fundament? S har alltså ingått ett avtal med framförallt Com att avskaffa demokratin.

Det här handlar alltså inte, som många tror, att ett parti (SD) med en femtedel av rösterna, utom aatt bilda majoritet. Och då måste ju de partier, som ingår i majoriteten, dela på inflytandet. När Löfvén förstod att Annie Lööf krävde att denna demokratiska princip åsidosattes, borde han ha avgått och utlyst extraval. Senast under början av 2919.

När Annie Lööf nu gapar om att vänstern har krokat arm med extremhögern, har hon brunsmetat sig själv.

13.040 avlidna i onödan i corona fram till mitten av förra veckan. Detta är totalantalet dödsfall i Sverige, minskat med det antal dödsfall (drygt 1.500)som förmodlgen inte kunnat undvikas, även om Sverige hade gjort som det andra landet på den skandinaviska halvön, Norge. Ingen annan västeuropeisk regeringschef sedan andra världskriget har vållat så många människors död som Stefan Löfvén.

Hans taktik har ju hela tiden varit att skjuta alla problem framför sig i hopp om att det på något sätt ska fixa sig. Senare. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .