Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Helgelsen är uttrycket för och beviset på att våra liv har blivit berörda av Jesus.


Ett inlägg från bloggen: Sidan 2


Publicerad den 22 juli 2021 01:01. Läs inlägget på bloggen här.

- Världen idag; Joakim Lundqvist pastor, Livets Ord, Uppsala -

”Om vi säger att vi har gemenskap med honom och vandrar i mörkret, ljuger vi och handlar inte efter sanningen. Men om vi vandrar i ljuset, liksom han är i ljuset, då har vi gemenskap med varandra och Jesu, hans Sons, blod renar oss från all synd” (1 Joh 1:6).
Helgelsens tid är inte över bara för att vi lever på 2000-talet. Vi helgar oss inte för att bli accepterade av Gud. Det är vi redan, i Kristus. Men vi helgar oss för att bli mer hela människor, så att vår själ, våra vanor och vår livsstil får harmoniera med den förvandling som redan har skett i vårt hjärta. Och för att våra liv mer och mer ska lysa hans ljus för den här världen.
Läs mer här: www.varldenidag.se/ledarkronika/helgelsen-ar-uttrycket-for-och-beviset-pa-att-vara-liv-har-blivit-berorda-av-jesus/repuez" target="_blank" >https://www.varldenidag.se/ledarkronika/helgelsen-ar-uttrycket-for-och-beviset-pa-att-vara-liv-har-blivit-berorda-av-jesus/repuez!TgnXzi2IwvV2nzr9yhCQCg/ ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Sidan 2.