Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Polisen härmar Tegnell: Snart flockimmunitet mot skjutningar


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 6 augusti 2021 08:08. Läs inlägget på bloggen här.

Ni minns väl hur statsepidemiolog (fin titel) Anders Tegnell lovade flockimmunitet redan i maj 2020 med "kontrollerad" smittspridning.och fler döda i början av pandemin? Sedan skulle fler dö i Norge än i Sverige.Nu är polisen inne i samma tankespår. Med fler skjutningar och fler döda i början, kommer vi att få flockimmunitet mot skjutningar. Så här säger en polischef:

- Vi bedriver ett långsiktigt arbete. På kort sikt kan det då bli ett vakuum då nya roller ska etableras.

Polisen skyller alltså ökningen av antal skjutningar och antalet döda på att gängledarna sitter häktade och yngre fårmågor tar över verksamheten på gatorna. Det var alltså bättre ordning på skjutningarna, när gängledarna var ute och gav instruktioner på plats till de unga skyttarna? Då sköts rätt personer och kanske inte med så mycket publik. Jaha.

Men tänk om det hade varit ännu värre, som gängledarna hade varit ute? Men det kommer att bli bättre, sett ur polisens synvinkel, när gängledarna har hamnat i fängelse. För då väntar frikostiga permissioner, besök av av "närstående" i enrum i fängelserna och alla möjligheter att återta kontrollen över gängen inifrån fängelserna. Och personal, som smugglar in knark och gör andra tjänster åt fångarna, som hotar med "Vi vet i vilken skola dina barn går".


fängelserna. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .