Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Så putsar du fönster


Ett inlägg från bloggen: Kristendesign.blogg.se


Publicerad den 17 augusti 2021 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Eller kanske snarare: så putsar du INTE fönster! Läs städtipsen som du absolut ska undvika.


Så putsar du fönster (eller inte)!
Så putsar du fönster. Dålig fönsterputs och direkt skadliga råd för fönsterputsning. En läsare tipsade om den här sidan publicerad av Cleaning Support (Källa: www.cleaningsupport.se/tvatta-fonster" target="_blank" >https://www.cleaningsupport.se/tvatta-fonster/).
Tips för rena fönster från Cleaning support
Tvätta fönster som en expert
Själva anser Cleaning Support att deras tips lär dig att tvätta fönster som en expert! De menar till och med att den mest erfarne fönsterputsaren kan dra nytta av denna snabbkurs i fönsterputs. Vi låter två riktiga fönsterputsare kommentera snabbkursen i fönsterputsning från Cleaning Support. Deras första reaktion är att det svenska språket använt i artikeln är lika katastrofalt dåligt som själva städtipsen. Nu är ju detta en städfirma och inte Svenska Akademien, så låt oss bortse från grammatik och meningsbyggnad och istället ta en titt på deras råd om fönstertvätt.
Rengöra och tvätta insidan av fönstret
En städfirma i Växjö har publicerat en lista på deras 6 bästa tips på hur man rengör insidan på fönster som en expert. Vi frågar två ”riktiga” experter på fönsterputs om vad de tycker om de här tipsen.
Tips 1: Fyll en stor hink med rent, kallt vatten och tillsätt några droppar flytande diskmedel.
Fönsterputsarens svar: Rent vatten är mycket viktigt när du ska putsa fönster. Dock så fyller du ALDRIG en hink. Dels är det klumpigt och obekvämt att flytta runt på en fylld hink, och dels kan det bli omfattande skador på inredning om olyckan är framme och 8-10 liter vatten spills ut. Fyll endast med 1-2 liter vatten som byts ofta. Häll inte diskmedel i vattnet. Rengöringsmedlet du vill använda ska appliceras på fönstren, inte i vattnet!
Tips 2: Placera en stor handduk under fönstret för att fånga upp eventuella spill från din tvätt.
Fönsterputsarens svar: Absol ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Kristendesign.blogg.se.