Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Judehatets uttryck


Ett inlägg från bloggen: Gideon Svedik


Publicerad den 13 november 2021 11:11. Läs inlägget på bloggen här.

Judehatet/Antisemitism tar sig olika men ofta våldsamma uttryck.
Israels ambassadör i England/Storbritannien fick erfara detta för några dagar sedan när hon är inbjuden att tala vid ett universitet i London.
En större grupp hade samlats utanför universitet och skanderar slagord mot Israel ”befria Palestina” vilket betyder UTPLÅNA ISRAEL. Uppmaningen var från början att man skulle ha tagit sig in i föreläsningssalen, men av någon anledning blir det inte så.
Tidningen Dagen skriver om detta. Andra nyhetsredaktioner skriver tydligare om händelsen och pekar ut BDS-rörelsen (bojkott, deinvestering och sanktioner) som pådrivande.
Jag tycker att detta är skamligt. Man demoniserar den enda demokratin i Mellanöstern. Det borde vara tvärtom, att man stödjer denna. Israel är inte perfekt men att demonisera och hata samtidigt som man försöker ge bilden av att det handlar om rättfärdig kritik är att vilseleda människor. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Gideon Svedik.