Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Sverige, vigt åt förbannelsen. Del 1


Ett inlägg från bloggen: Masken


Publicerad den 24 november 2021 15:03. Läs inlägget på bloggen här.

Jag har länge tänkt skriva en liten serie om hur Bibeln visar oss att Sverige måste vara det land i världen som med all säkerhet är vigt åt förbannelsen. Jag talar om en särskild Guds dom där all nåd avlägsnas och allt går, bokstavligt talat, käpprätt åt Helvete. Nej, jag svär inte, utan jag menar att de är på väg till Helvetet. Det är en dom av förhärdelse och överlämning som vi läser om i Rom 1:18 ff. och som folket inte själva märker, de går bara in i värre och värre synd, man lever vidare och tror att allting är bra och Gud väljer inte att sända några varningstecken så att de omvänder sig och blir frälsta; istället beseglas deras eviga fördömelse. Det finns mycket att bena ut i frågan och det är saker som jag tyvärr inte tror att de flesta kristna i det landet skulle hålla med mig om (detta kan vara en liten "spoiler" av den kanske största punkten). När jag så småningom har postat varje punkt så kommer jag att lägga fram en eller flera teorier till varför Gud har valt att göra detta. Den första kommer här då den just har blivit officiell.
Del 1. Kvinnor och barn är dess ledare
Mitt folks förtryckare är barn, och kvinnor härskar över det. O, mitt folk, dina ledare för dig vilse och fördärvar den väg du skulle gå. Jesaja 3:12
Dessa ord skriver profeten Jesaja som en profetisk domsutsaga över Israels land. Och detta är också sant om alla länder som går samma väg eftersom Guds moraliska lag och könsrollerna gäller alla folk ända sedan skapelsen (Rom 2:6-3:19; 1 Tim 2:11-13) och inte bara judarna som var med i det Gamla förbundet.
Onda ledare oavsett kön och ålder är givetvis en dom för ett folk, som både kan användas mot den egna befolkningen eller andra folk. Onda och barnsliga ledare som tyranniserat, plågat och underkuvat befolkningen har Sverige haft länge vilket har lett till att den mentala folkhälsan är som den är idag. Men en särskild förnedring är det när sådana so ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Masken.