Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Talibaniens kvinnliga statsminister har avgått. Mulla Stefan Vingelkråka styr fortfarande-


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 24 november 2021 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

Som Nyheterna kunde berätta fick Talbanien sin första kvinnliga statsministeri förmiddags. Nu har hon avgått och mulla Stefan är åter herre på täppan.Som ledare för samma feministiska övergångsregering som förut. Vi har återigen fått ett bevis för fördelarna med burka.Man behöver ju inte vara kvinna för att vara en kvinnlig statsminister. Och det kan ju vara Stefan som har satt på sig burkan. Ingen som vet. Men i Talibanien finns det en ramsa, som alla barn får lära sig på koranskolorna (dagis) och som kännetecknar mulla Stefans metod för att hålla ihop sitt s.k- regeringsunderlag:

Mormors lilla kråka skulle ut och åka,
Än slank han hit och än slankt han dit,
och än slank hon ner i diket.

Lägg märke till könsbytet i ramsan. När Talibanien fått sin första kvinnliga statsminiser, blev det genast ner i diket. . Könsbyten är numera varje talibanskt barns önskedröm.All vill ju bll kvinnlig stasminister. Nu har Talibaniens regering bestämt att man ska kunna byta juridiskt kön, utan att byta biologiskt kön. Så nu kan ven som helst bli kvinnlig statsminister, utan kirurgiska ingrepp och hormonbehandlingar ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .