Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Vänstern förnekar nazisternas metoder


Ett inlägg från bloggen: Masken


Publicerad den 26 januari 2022 11:11. Läs inlägget på bloggen här.

Det är ett välkänt faktum att nazisterna använde sig av psykologi för att kunna vilseleda befolkningen att stötta deras politik. Man kontrollerade media och informationen som kom ut, man spred tung propaganda och höll stora möten, där folket piskades upp till en masspsykos eller masshypnos för att hängivet och utan att ifrågasätta, stötta Hitler och ropa efter "det totala kriget".
Man ska nu inte tro att alla dessa vetenskapliga framsteg inom medicin och psykologi som nazisterna trots allt kom fram till med sina extrema människoexperiment har kastats i historiens papperskorg. Informationen har ändå ansetts värdefull för att rädda liv i nutid. Och ofrivilliga, oetiska människoexperiment har fortsatt utförts av regeringar sedan dess.
Särskilt förfinad får man nog säga att de psykologiska framstegen har varit, såsom tillämpade av propagandaministern Goebbels (talar i klippet som länkats ovan). De visste hur stark människans flockmentalitet är och hur lätt det var att vilseleda och hypnotisera folkmassan för att säga ja till vad de ville, och detta använde de pricksäkert för att få igenom vad de ville.
Inte heller denna forskning har regeringar idag lagt undan, utan används än mer flitigt och bakslugt. Propagandamaskinen går varm för att lura hela folket att fortsätta tro på "välfärdsstaten" (socialistregimen), fortsätta ge >70 % av sina hårt förvärvade slantar till skyddspengarna som kallas "skatt", och gå med på alla upptåg för att höja de redan höga skatterna ännu mer, såsom klimatpropagandan som leder till höjda skatter på plastpåsar i Sverige. Detta görs till stor del genom skrämsel. Om vi inte har kvar välfärdsstaten så kommer vi bli tvungna att klara oss på egen hand, arbeta hederligt och behöva betala vår egen utbildning och sjukhusräkningar. Om vi inte betalar vårt avlatsbrev i form av miljöskatter kommer jorden med säkerhet snart att gå under. Men den benevolenta staten kommer till e ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Masken.