Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

KORSFESTET GUD - Budskapet om Påsken!


Ett inlägg från bloggen: Jesusliv


Publicerad den 19 mars 2022 02:02. Läs inlägget på bloggen här.

Gud dør på et blodig kors for å forsone mennesket med seg selv. Kan det være mer dramatisk enn det? Det er kjærlighet som driver denne forbløffende hendelsen. Det står "Så har Gud elsket verden at han ga sin enbårne sønn, slik at hver den som tror på ham ikke skal gå fortapt, men ha evig liv." Her ser vi grunnen til at Jesus frivillig vandret lidelsens vei på korsetreet, slik at mennesket ikke skulle "gå tapt men ha evig liv".
La oss se tilbake til begynnelsen. Mennesket ble skapt for åndelig og familiært felleskap med Gud. Det gjorde opprør og ønsket å være sin egen gud; en gift av egoisme, synd og ondskap forurenset menneskelig natur, noe verden og historien tydelig viser. Et blikk i enhver avis blir overbevisende. Synd er en forbrytelse mot Guds bud og vilje, som for eksempel lyving, baktalelse, stjeling, man har behandlet noen dårlig, vært kjærlighetsløs eller egoistisk. Denne giften gir en indre tomhet og misnøye ettersom mennesket nå kom utenfor det som det ble skapt for: Kontakt og fellesskap med livskilden ble ødelagt.
Men Jesus kom til oss. Guds sønn strakte smertefullt ut hendene på korset som han ønsket å omfavne alle i hele verden. Grove nagler stakk gjennom hender og føtter på Frelseren. Våre synder tok Jesus på seg. Romerne pisket Jesus og mesteren ble blodig og forslått. Gud Faderen lot dette skje, fordi straffen ble pålagt ham. Jesus ville takle "syndeproblemet" og dets forferdelige konsekvenser en gang for alle, slik at alle mennesker kunne bli tilgitt sine synder og bli forsonet med Gud.
Jesus tok straffen for våre synder i stedet for oss. Det kan sammenliknes med følgende: Hvis du begikk mange alvorlige forbrytelser i samfunnet og du står foran en domstol og blir dømt til å bli torturert og drept for å sone dine forbrytelser, men så går noen frem foran dommeren og sier "Jeg vil ta straffen hans på meg i stedet for ham, ”så går du helt fri. Jesus gjorde dette for oss slik at vi kan frifinnes ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesusliv.