Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

UKRAINA TÄNÄÄN, SUOMI HUOMENNA, ja sitten


Ett inlägg från bloggen: Jesusliv


Publicerad den 19 mars 2022 02:02. Läs inlägget på bloggen här.

Suomalaisruotsalaisena olen runsaasti seurannut Venäjän nykyistä "väkivaltaa". Olen myös Suomen ja Ruotsin kansalainen. Siksi olen lukenut ja kuunnellut, kuinka Suomen media ja suomalaiset itse reakoivat Putinin sodankäynnistä.
He kokevat sen raakana nyrkkiiskuna tai Venäjän karhun villinä tassun iskuna, joka repii kaiken, ilmeisesti kuvitellun turvallisuuden. Vakavasti puhutaan siitä, että Putin haluaa perustaa uudelleen Suur-Venäjän Nikolai II:n rajat 1800-luvulta, johon kuuluu myös Suomi ja Baltia. Ja että länsimaailma EU:n ja Naton kanssa ei puutu sotilaallisesti asiaan, kuten Ukrainan tapauksessa. Jotta jälkimmäinen, Nato ryntäisi apuun ja puolustukseen, tarvitaan Naton jäsenyys, mikä saisi Putinin painamaan kaikkia mahdollisia ja mahdottomia painikkeita sen estämiseksi.
Ei siis muuta vaihtoehtoa kuin joko antautua, tulla osaksi Venäjää tai taistella uudelleen...On mahdollista kuitenkin, että jotkut korkeat poliitikot ja armeijan henkilöt, näkevät mihin suuntaan Venäjä on menossa ja siksi "panevat pois" Putinin. On myös mahdollista, että Venäjän talous on niin murtunut, ettei sillä ole varaa hyökätä Suomeen tai Baltian maihin. Vaikka kuka tietää, mitä Putin ja Kiina ovat keksineet yhdessä, Xi Jinpingistä saattaa virrata miljardeja hänen "punaiselle" naapurilleen. Vaikka Putin ja hänen oligarkkinsa ovat todella korruptoituneita kapitalisteja, jotka istuvat palatseissaan.
Suomalaisten ja ruotsalaisten suhtautumisessa Venäjän uhkaan on selvä ero. Suomalaiset hengittävät kokemusta, joka tietää kuinka raa'asti sinisestä, aurinkoisesta taivaasta voi yhtäkkiä tulla tumma myrsky, joka repii kansaa pahasti. Ruotsalainen ajattelee "kyllä ​​kyllä, se on ylikuumentunutta hälyttämistä, asiat toimii edelleen kuten ne on toiminut kaksisataa vuotta, meillä menee hyvin". Mutta historia, sekä nykyisyydessä että menneisyydessä osoittaa, että arvaamaton tapahtuu yhtäkkiä, odottamattoman kylmä ja ankara ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesusliv.