Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

En känsla av nöd och ett budskap av brådskande karaktär


Ett inlägg från bloggen: Jesus kommer Snart


Publicerad den 30 oktober 2016 22:10. Läs inlägget på bloggen här.

Jag har en känsla av nöd, och ett budskap av brådskande karaktär. Det är en överbevisning och en inre maning, att tiden vi har kvar på den här jorden är mycket kort. Jag har personligen varit vittne till tidens tecken, som de senaste åren har accelererat med våldsam kraft och fart.


Tidstecken, som tidigare var tysta och anonyma, ropar nu enhälligt med sina lungors fulla kraft – och den som vill, tar det till sig och lyssnar. För dessa tidstecken har ett budskap, och dom har ett syfte. Ett budskap går ut i denna sena midnattstimme - Jesus kommer mycket snart!


Jag kommer och hämtar digTecknen i den här världen är tydliga. Vi närmar oss en tidpunkt där det inte längre finns någon återvändo. Vi lever i födslovåndornas tid, där smärtan över den här världens tillstånd blir större, och mörkret blir allt mer kompakt. Herren talar och tröstar oss mitt i allt detta, att han mycket snart kommer för att hämta oss hem. 


På samma sätt som Lot och hans familj, som blev borttagna ut ur Sodom innan Guds domar blev utlösta, kommer Herren att flytta sitt folk, bort från den här världen som kommer att bli utsatta för Guds domslut. På samma sätt som att Noa och hans familj blev upplyfta upp över vattnet för att dom inte skulle gå igenom syndafloden, kommer Herrens församling lyftas upp Herren till mötes, innan domen går ut över den här världen. 


Terror


Det här året har vi sett terrorns fruktansvärda ansikte. Det har varit en förvarning av det crescendo av våld och död som den röda hästen kommer att medföra, och vi upplever en ande av hat och död som har spridit sig i den här världen.Global terrorism är ett tidstecken som pekar på den här tidens avslutning och Jesu dyrbara återkomst. 


Världsekonomin


Vi har också sett världsekonomin präglas av osäkerhet och skakningar, som har skapat panik på världens börser. Den politiskt oroliga situationen i världen, fallande oljepriser och d ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus kommer Snart.