Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Snart är Sverige som nationalstat ett minne blott!


Ett inlägg från bloggen: Vårt Dagliga Bröd


Publicerad den 12 november 2018 13:01. Läs inlägget på bloggen här.

Vad innebär FN:s migrationsramverk Global Compact for Migration för Sverige?
Skrämmande utveckling som Sverige står inför!
  


Denna information är det ganska tyst om, både från regeringen och från vanliga media. Kan undra varför man vill att detta ska genomföras så snabbt, och obemärkt som möjligt, utan att Sveriges folk får veta vilka enormt stora och negativa förändringar som väntar inom kort. 

Fundering: Är detta början på Guds dom över ”Sodom-Sverige” och över det stora avfallet som skett, och som sker bland Guds folk i detta land?

+++++++++++++++


Laglöshetens människa.

2 Thess. 2:1 ”När det gäller vår Herre Jesu Kristi ankomst och hur vi skall samlas hos honom, ber vi er, bröder, 2 att inte så plötsligt tappa fattningen och bli skrämda, vare sig av någon ande eller av något ord eller brev, som påstås komma från oss och som går ut på att Herrens dag har kommit.

3 Låt ingen bedra er på något sätt. Ty först måste avfallet komma och laglöshetens människa, fördärvets son, öppet träda fram, 4 motståndaren som förhäver sig över allt som kallas gud eller heligt, så att han sätter sig i Guds tempel och säger sig vara Gud. 5 Kommer ni inte ihåg att jag sade er detta, när jag ännu var hos er? 6 Ni vet vad det är som nu håller honom tillbaka, så att han kan träda fram först när hans tid kommer.

7 Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam. Han som nu håller tillbaka måste endast först röjas ur vägen. 8 Sedan skall den laglöse öppet träda fram. Men honom kommer Herren Jesus att döda med sin muns anda och förgöra, när han visar sig vid sin ankomst. 
9 Den laglöses ankomst är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10 och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de kunde bli frälsta. 11 Därför sänder Gud en kraftig villfarelse över dem ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Vårt Dagliga Bröd.