Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Ski Safari - Enkelt, fantastiskt roligt!


Ett inlägg från bloggen: Bättre att tända ett ljus, än att förbanna mörkret


Publicerad den 10 december 2012 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

Hej alla glada!
Tänkte jag skulle passa på att tipsa om ett fantastiskt roligt spel jag brukar spela på min Iphone, men det finns även till Android! Ski safari heter det och är gjort av Brendan Watts och Shawn Eustace.
Ett fantastiskt enkelt, och fantastiskt beroendeframkallande spel. 
Det går ut på att man ska åka skidor utför ett berg, och klara av olika "uppdrag" under tiden, dessutom ska man akta sig för farliga saker efter vägen ner! Just nu har det precis släppts en uppdatering med jultema, så Sven (som huvudpersonen heter) kan  ha tomtemask på sig i backen! 


I spelet flyger man mycket i luften, så det gäller att hålla sig med i svängarna! Gör man inte det blir man av med mätaren i överkant, som gångrar poängen! 


 Man får akta sig för stenar, och andra saker i backen. Det dyker upp hus ibland. Men med de flesta sakerna kan man få extra poäng om man bara är snabb och vet hur man ska göra. 


 I senaste uppdateringen kom det dessutom en ny backe som så passande heter North Pole! Ju mer "uppdrag" man klarar desto mer poäng kan man skrapa ihop! Se till att kolla vad som är aktuellt, och sen är det bara att jaga! 

Till sist ett litet filmklipp från spelet! 

Om du gillar enkla underhållande spel är detta perfekt för dig, med alla utmaningar som finns så har man många timmars spelande framför sig! Kolla in här om du är intresserad av spelet! Spelet är gjort av Defiant Development!

Ski safari får iaf  av mig för ett underhållande och roligt spel.  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Bättre att tända ett ljus, än att förbanna mörkret.