Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Inför en förändring


Ett inlägg från bloggen: Leva Med Jesus


Publicerad den 23 oktober 2012 18:06. Läs inlägget på bloggen här.

Jag funderar idag på att göra förändringar i ens liv, att göra något på ett annat sätt mot vad man gjort hela livet. Det är verkligen en tröskel att kliva över, för man vet inte hur det kommer bli på andra sidan, för man har aldrig provat. Men många gånger kan en förändring vara precis det vi behöver. Vi har gjort något på ett sätt så länge vi kan minnas och det kanske inte har gett så goda resultat. Ibland är det dags att testa något nytt.Behöver du en förändring? Kom ihåg att det värsta är precis i början, att ta det där steget. Väl framme på andra sidan kanske du undrar varför du inte gjort detta för länge sen. Ibland kan förändringar vara så stora att man får kämpa sig över den där tröskeln under en lång tid. Det är svårt att börja med något helt nytt, man kanske måste förändra sitt sätt att tänka. Då kan det ta längre tid att komma igång.
Så här tycker jag det är många gånger att leva i lydnad till Guds ord. Många saker strider mot vårt sätt att tänka och mot vår kultur. Det finns ingenting i vår erfarenhet som säger att Guds principer kommer fungera. Vi måste helt enkelt testa och se.Smaka och se att Herren är god.  Ps 34:8Ägna tid i hans ord och låt det tala till dig. Våga pröva, våga lev i lydnad. Låt dig bli överraskad. Det Gud manar dig till gör han för att han har omsorg om dig.Bibelstudie: Jesaja 45:11, Romarbrevet 12:2 ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Leva Med Jesus.