Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Farväl av Tata Dan


Ett inlägg från bloggen: Glöggen på Guimaras


Publicerad den 24 juli 2019 13:01. Läs inlägget på bloggen här.

Idag var det minnesstund för vår käre vän Tata Dan. Vi lärde känna honom för flera år sedan då vi precis hade startat vår missionsarbete här. Vi fick en bra kontakt redan från första början, men då hade han stora alkoholproblem. Han kom en dag till Aetas-folket i Backhaw då vi var där.  Vi började samtala, och fick berätta för honom om Jesus. Han gav sitt liv till Jesus, och vi besökte Tata Dan regelbundet och delade Guds ord med honom.Han ingick också i vårt hjälpprogram, där han fick matkasse varje månad som en gåva från missionen. De senaste året var han en trogen besökare på våra Gudstjänster i Banban. Han slutade även att dricka. Den 11 Maj i år fick jag döpa honom.

Men vi vet aldrig när vårt liv tar slut. Det kan gå väldigt fort som det gjorde för Tata Dan.
Ett olyckligt fall gjorde att han slog i huvudet och senare avled. Han blev bara 68 år.
Det är alltid så ledsamt och sorgligt varje gång man måste ta avsked av någon kär vän eller släkting men det hör ju till livet. Man föds och man dör. Därför är det så viktigt att man tror på Jesus och har gett sitt liv till honom. Då har man ett hopp om att återses i himlen efter döden.

Det var några tankar denna dag.... ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Glöggen på Guimaras.