Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Vill du hjälpa flickan?


Ett inlägg från bloggen: Glöggen på Guimaras


Publicerad den 3 juli 2019 03:03. Läs inlägget på bloggen här.

I morse kom Maj-maj och Vincent på besök till oss, vi bjöd på frukost. Under en tid har de tagit hand om en liten bebis, där föräldrarna går på droger. Föräldrarna slog barnet så det fått en stor svullnad på halsen. -Hur kan man göra så som förälder!. Jag blir både arg och ledsen över att se sånt här. Vi fick köra dem till vårt lokala sjukhus. Vi har ännu inte fått något resultat av sjukbesöket. Men hoppas att den lilla flickan ska bli bra. Att ta hand om sådant här ingår också i min vardag som missionär. Ibland får vi skjutsa någon till sjukhus, köpa medicin mm. Eller så kanske vi får hjälpa någon Aetas att bygga en toalett. Uppgifterna är olika, men det är alltid givande att få hjälpa till och se resultat.

Maj-Maj på besök med liten flicka, som blivit slagen av sin mamma och pappa. Som ni kan se har hon en stor svullnad på halsen. Vill du ge en gåva för att hjälpa flickan. Swisha till 12345 97 142 - Barmhärtighetsmissionen. Märk inbetalningen  "Majmajs fosterflicka"Ren växtbasolja Eteriska oljor för hudvård.klarar 52 grader Palmolja Filippinerna Handgjorda tvålråvaror ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Glöggen på Guimaras.