Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Den dimmiga vägen


Ett inlägg från bloggen: LivetmedGud


Publicerad den 8 november 2013 12:12. Läs inlägget på bloggen här.

En av filerna på väg mot förtappelse är den dimmiga vägen. Vi har alla farit fram på en dimmig väg. Man måste köra försiktigt för att man inte ser längre än 10 meter framför sig.  Moderna västerländska ateister är människor som förnekar all kunskap om andliga sanningar. De säger att de inte vet vart vägen leder, eller så säger de trosvisst att vi alla är på samma väg. Livet handlar om att kroppen sakta bryts ner för att till sist upplösas i graven. Även om många ateister ofta är noga med alla trafikregler, man måste bete sig schysst mot sina medtrafikanter, man måste behandla alla lika och försöka leva ett gott liv, så förnekar man att det skulle finnas en transportstyrelse som står bakom alla trafikregler. Trots att det inte finns en transportstyrelse och inget vägverk, så förväntar man sig att alla medtrafikanter ska följa samma trafikregler.
 
Men anledningen till ateismen är att man inte vill ta ansvar för hur man förhåller sig trafikreglerna. Det är jobbigt att veta att någon kontrollerar alla trafikkameror.
 
Bibeln lär oss:
 
”Det man kan veta om Gud är uppenbart bland dem, Gud har ju uppenbarat det för dem. Ända från världens skapelse ses och uppfattas hans osynliga egenskaper, hans eviga makt och gudomliga natur genom de verk som han har skapat. Därför är de utan ursäkt.  Fastän de kände till Gud, prisade de honom inte som Gud eller tackade honom, utan förblindades av sina falska föreställningar, så att mörkret sänkte sig över deras oförståndiga hjärtan. De påstod att de var visa, men de blev dårar.” (Rom 1: 19 - 22)
 
”Himlarna vittnar om Guds härlighet, himlavalvet förkunnar hans händers verk.” (Ps 19: 2)
 
”De visar att det som lagen kräver är skrivet i deras hjärtan. Om det vittnar också deras samveten och, när de är tillsammans, deras tankar, som anklagar eller försvarar dem.” (Rom 2: 15)
 
En annan typ av trafikanter som färdas län ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av LivetmedGud.