Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Sex säljer!


Ett inlägg från bloggen: Min lillebror


Publicerad den 22 mars 2009 03:03. Läs inlägget på bloggen här.

Sex säljer har jag märkt.. Gomorron kanske du tänker - och visst, jag menar inte att jag inte visste det innan, men nu har jag sett det first hand. Jag har nämligen haft ordet Sex med i mina två senaste blogginlägg och gissa om det har höjt min besökarstatus!Well självklart har det lite att göra med att jag blivit bättre på att länka i mina inlägg till det aktuella jag skriver om också, så det har funnits "fler vägar hit" men ändå, det är mycket mer än så!
Här är en bild på mig och min lillebror tagen i somras

Nåja - för att läsa om sex eller inte så är jag glad att du är här! Hoppas du funnit en blogg du kommer bli "hooked" på! Om du har läst några blogg inlägg ner så vet du att mitt vittnesbörd nyligen spelats på kristen TV och jag har uppmuntrat folk att se det via min församlings webbTV tjänst. Well, igår pratade jag med en tjej på Facebook som sa att hon och hennes ofrälsta mamma hade sett mitt vittnesbörd och nu ville mamman följa med till kyrkan! Att höra det gör mig verkligen glad! Det är det absolut bästa jag kan tänka mig kan komma från det där vittnesbördet och från att jag tjatat på att alla ska se de! :) Jag vill verkligen dela med mig om det Jesus har gjort för mig och det bästa sättet jag kan göra det på är på ett personligt sätt. Har du inte sett mitt vittnesbörd än så gör gärna det och har du någon ofrälst i familjen så varför inte låta dem se det också? Man vet ju aldrig liksom! :)Allt gott min vän!-Emmahttp://rpc.twingly.com/


apg29.com ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Min lillebror.