Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Nytt år, nya möten och nya möjligheter


Ett inlägg från bloggen: Frälsningsarmén i Uppsala


Publicerad den 21 januari 2013 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Mycket har hänt sedan vi senast uppdaterade bloggen! December innehöll adventsgudstjänster, luciafirande med alla kårens körer och terminsavslutningar i de olika grupperna som samlas på Kåren och ute i Stenhagen.
Julgrytan hölls kokande och pengarna liksom julklapparna som kom in till den sociala verksamheten kunde sprida ljus och glädje för dem som fick del av dem.

Detta år inleddes med nyårsdagsgudstjänst ledd av Michael Hjerpe. Andra söndagen i januari kom major Mona Stockman och Frälsningsarméns bönenätverk Eldsflamman och höll i en heldag med mycket bön och undervisning.

Ungdomskårens terminsstart  firades traditionsenligt med julgransplundring/julfest. Vi dansade tills vi var helt slut. Som tur var kom Tomten då med ny (godis)energi!

Den 20 januari hade vi glädjen att hälsa en ny medarbetare på kåren välkommen - Zara. Hon kommer att arbeta som ungdomsinstruktör inriktad på tonåringar både på Kåren på S:t Persgatan och i vår lokal i Stenhagen. Jättekul tycker vi! Kören Jubal sjunger på ekumenisk gudstjänst. (Foto: D Klevestedt)


På kvällen den 20/1 hölls ytterligare en gudstjänst hos oss på Frälsningsarmén. Den ekumeniska böneveckan i Uppsala avslutades med en andakt inspirerad av daliternas, de kastlösa i Indiens, gudtjänstordning.

Vi ser framemot ett spännande år med nya möten, nya möjligheter, nya välsignelser och nya utmaningar! ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Frälsningsarmén i Uppsala.