Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

En glädjens fest!


Ett inlägg från bloggen: Frälsningsarmén i Uppsala


Publicerad den 25 november 2012 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Varje år uppmärksammar vi alltid våra scouter lite extra i en av höstens familjegudstjänster. Söndagen den 25 november blev extra högtidlig då vi hade scoutupptagning för scouter som är med i någon av scoutgrupperna i Stenhagen eller inne i stan.
Scoutupptagning, 25 november 2012!För scouterna själva började inte helgen med familjegudstjänsten utan med hajk. Båda grupperna sov över på kåren. Bland annat bakades det pepparkakor i mängder. Precis innan gudstjänsten skulle börja var det dock lite pirrigt! Alla hade nya, fina scoutskjortor. Familj och vänner började samlas i möteslokalen innan scouterna kunde tåga in bakom fanan som bars av Simon.
IntågEn stolt Nisse ledde mötet som hade tema ”bröd och fiskar”. När scoutlöftena lästs upp av Erik och ljusen tänts av Joel var det då dags för de nästan 20 nya (och några gamla) scouterna att få sina diplom.

När alla scouter blivit upptagna sjöng barnkören Torsdax en minimusikal på temat bespisnings­undret. Vi fick alla ta del av en bit bröd (men som tur var slapp vi fisken!) och kan ni tänka er, det blev en massa över precis som det står i Bibeln!Torsdax sjöng sånger ur en musikal på temat "bröd och fiskar".


Gudstjänsten avslutades med scoutbönen och scoutsången medan vi alla bildade en jättestor ring! Vi hoppas att alla, både scouter och andra, kände att de är välkomna ibland oss och att de är värdefulla för den de är!

Ett extra stort tack vill jag passa på att framföra till våra scoutledare, Erik, Helena, Jakob och Nisse, som gör ett fantastiskt jobb med våra scoutgrupper! TACK!


/Magdalena ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Frälsningsarmén i Uppsala.