Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Mias konst


Ett inlägg från bloggen: Mias Konst och mys


Publicerad den 12 oktober 2011 10:10. Läs inlägget på bloggen här.

Visar en tavla....och några virkade mössor.

Grön dörr


Den här tavlan har några år på nacken nu, och är förövrigt såld.Jag målar i mest i akvarell - men även i olja, akryl och gör teckningar i tusch. Materialet är inte så viktigt egentligen, även om en stor olja kräver mer tid och plats och energi. En akvarell kan man ha på bordet länge, ta fram då och då. Men en olja, ja det är mer omständigt helt enkelt. Skulle behöva en ateljé på riktigt. För jag vill gärna fortsätta att göra stora målningar. Men mest blir det mindre tavlor i akvarell.titta gärna in på min hemsida där jag har samlat några av mina tavlor och skriver lite mer om detta:www.miamarcart.seMina virkade baby-mössor

Just för tillfället så har jag jobbat en hel del, även börjat plugga och då räcker inte krafterna till, så då har jag mest handarbetat.Det är avkopplande och kul.Det började med att jag såg ett reportage i tidningen Dagen om att sticka/virka mössor till ett BB i Kongo Kinschasa. Det lät jättekul så jag har faktiskt virkat/stickat 27 st små mössor.Här är några som jag visar.
   
  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Mias Konst och mys.