Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

UPP 3 :10-13


Ett inlägg från bloggen: Remix Musik&Ordet


Publicerad den 23 mars 2017 17:05. Läs inlägget på bloggen här.

10: Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet, skall jag bevara dig och rädda dig ur prövningens stund, som skall komma över hela världen och sätta dess invånare på prov.

11: Jag kommer snart . Håll fast det du har , så att ingen tager din krona.

12: Den som segrar skall jag göra till en pelare i min Guds tempel, och han skall aldrig lämna det. På honom skall jag skriva min Guds namn  och namnet  på min Guds stad, det nya Jerusalem, som kommer ner från himlen, från min Gud och mitt eget nya namn.

13:Den som har öron må höra vad Anden säger till församlingarna.

Ovanstående bibelversar, grep tag om mig! Jag tänkte tillbaka på undervisningen, jag fick i församlingen där jag växte upp och där jag fick min näring till min själ. Det undervisades om att vara redo när Jesus kommer tillbaka, att i kläda sig hela Guds vapenutrustning. Det fanns en bön, en längtan, en glöd , en äkthet att komma närmare Jesus och hans tillkommelse! Andens nådegåvor var i funktion, bl.a tungotal, profetiska budskap, urskiljningsförmågor.
2017: Vad lever vi i för tidsålder? Hur ser det ut i församlingarna? är det underhållning, ytlighet och  ljummen kristenhet. Jag lider, när jag ser kristna som griper efter halmstrån. Det kommer nya rörelser och arma kristna är helt avsomnade ! När vi har fått andedopet eller fått urskiljningsförmågan då känner vi igen Guds Ande och frukt. Jag skriver vad jag känner i min Ande! Är det väckelse på andra sidan jordklotet, då åker predikanter och ska hämta väckelsen till Sverige. I nya rörelse undervisas det om jordisk rikedom, hur du ska be för att bli helad mm. I dag behövs profeter och de som har urskiljningsförmågan! I våra väckelsemöten kommer det att komma människor från andra rörelser som kommer att försöka infektera med en annan Ande. Det är tid att vakna!  Om någon har avsikt att gå med i någon församling, känn efter i ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Remix Musik&Ordet.