Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

TANKAR OM SÅNGEN JAG SKREV : VANDRING I NATTEN !


Ett inlägg från bloggen: Remix Musik&Ordet


Publicerad den 1 juli 2016 01:01. Läs inlägget på bloggen här.

Denna gången ska jag skriva på ett annorlunda sätt ! jag ska ta med dig på en resa mitt i natten.

v 1  Du känner dig väldigt ensam, ingen hör av sig eller frågar efter dig . Du har haft det kämpigt från och till i hela ditt liv. Du känner att du också behöver vänner, du frågar dig ? vad är det för fel på mig ,är det fel på mig som har behov av vänners kärlek i smått och i stort. Du känner att du är misslyckad i allt och ser ingen ljusning, du till och med har köpt en lott ibland men fann ingen ekonomisk tröst och blev inte alls lycklig. klockan är mycket, dags att sova ! men du har ingen ro i din själ ! Helt olycklig går du ut mitt i natten, du har bara en tanke ! vad har jag gjort för fel, hur kunde det bli så här ? det kanske är mitt eget fel, det finns ingen förlåtelse för mig.


 v 2 Du går vidare mitt i natten ! du går omkring och funderar på livet ,på ditt tidigare liv ,du funderar på hur ditt liv ska bli. Du känner dig mer än någonsin väldigt ledsen ,du känner att inget kan trösta dig just nu. Du börjar fundera på om det finns en Gud, finns Gud ! då kanske att han finns här ute mitt i natten. Du går vidare och tänker ,nu är det natt jag har ingen kyrka att gå till och inga vänner finns. Men om Gud finns då måste  Jesus  finnas, du går vidare ner emot stranden och medan du vandrar omkring ,då börjar du tänka på att Jesus dog för dig ,att Jesus i sin kärlek älskar dig. Du får nöd i ditt hjärta att få möta Jesus. Du böjer dig ner i sanden, du formar ett kors och börjar be om frälsning i ditt liv , du känner en inre frid i din själ.
v 3 Du går vidare för att ta dig hem. Medans du går ser du fotspår i sanden ,du undrar vem som har gått just där som du är. Du följer fotspåren och undrar vart tar fotstegen vägen. Du stannar upp och tittar bort mot horisonten ,långt där borta ser du ett starkt ljus ,ett ljus du aldrig sett innan. Jesus var d ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Remix Musik&Ordet.