Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

5:2


Ett inlägg från bloggen: Annategebo


Publicerad den 21 augusti 2013 10:10. Läs inlägget på bloggen här.

Så här efter sommaren får jag alltid lust att förändra saker. Börja från början med det jag ofta tycker att jag misslyckas med.För mig har sommaren varit full av jobb och jag har inte riktigt hunnit med att prioritera motion o äta sunt som är något som jag ALLLTID vill förbättra :)Idag börjar jag med 5:2 dieten som det står om ÖVERALLT.Äta vanligt 5 dagar och mindre 2 dagar. Det borde ju inte vara så svårt att lyckas med 2 dagar, eller?Man blir piggare, gladare , friskare och sundare. Precis det jag önskar. Att vakna pigg o glad.
Jag tänkte inte skriva om dieter eller mat för det är inte så viktigt, utan en tanke som slog mig i affären i morse.När jag ska äta lite 2 dagar för att få ett positivare liv så började jag koncentrera mig på ALLT jag inte ska äta. Goda chokladbollar, vitt bröd osv. Sådant jag egentligen inte äter annars heller.Min koncentration låg på det jag INTE "får" äta och inte på det goda jag får och den positiva effekten det kommer (förhoppningsvis) att ha på mitt liv.Ibland tror jag att vi gör samma sak med Gud.Vi koncentrerar oss på vad vi inte får, eller inte ska göra. Det som vi människor tolkar som förbud.MEN vi borde koncentrera oss på ALLT vi får av Gud genom att följa hans råd hur vi mår bäst i livet.Allt är valfritt. Inga tvång. Bara gåvor från Gud för att vi ska få ett positivare liv och må bättre och känna oss glada inuti. Och såklart sprida glädje till andra.Vilka gåvor är det vi får genom att umgås med Gud (läsa om honom, prata med honom och umgås med andra som också tror på honom)Vi får bl.a : trygghet, någon som är med oss varje dag, förstår våra tankar o känslor, en som vill hjälpa i ALLT, en vän, en som är klokare än jag som vill hjälpa mig att välja rätt i livet, glädje, kärlek....... Ja jag kan hålla på hur länge som helst. 3000 löften finns det som är till DIG!Så mitt tips idag är att försöka slå bort alla tankar på det du i ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Annategebo.