Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Ängel


Ett inlägg från bloggen: Annategebo


Publicerad den 17 maj 2013 10:10. Läs inlägget på bloggen här.

Jag antar att du inte såg Sofias Änglar igår, för det var ju hockey samtidigt.Jag tror att jag är en av de få som inte alls hänger med i hockeyn- Jag såg att Sverige vann o alla på facebook skrev - JAAAAAAA!.
Sofias Änglar som jag då istället såg på är ett av de mest berörande program som finns.Jo, jag VET att hockey berör och man jublar när "vi" spelar bra o vinner eller deppar vid förlust för att "dom" spelar dåligt :)Hockey o fotboll berör- absolut.
Men Sofias änglar berör mig på ett annat sätt. Ett sätt som gör att jag vill förändras och göra goda gärningar.Det är så fantastiskt att se hur människor som är så nere på botten, har drabbats av det mest sorgliga man kan vara med om, får inre hjälp så att de orkar fortsätta leva.Tex en familj som hittade sin 4-årige son drunknad i poolen. Hur fortsätter man leva? eller där dotter & pappa drabbas av olika cancersjukdomar o kämpar.Sofia & co kommer in och gör en god gärning. Hjälper dem i det vardagliga som hänger som en tung sten på dem.Igår var det säsongsavslutning och man fick se hur det gått  efteråt för många av familjerna.Alla kunde berätta att den goda gärningen som teamet gjort hade förändrat och förbättrat deras liv.Sorgen o sjukdomar var inte borta, men kärlekshandlingen som de fått hade gett dem styrka & ork & hjälp.Bibeln är full av sådana tips. Att vi ska hjälpa varandra. Att det kan förändra livet till det bättre för någon annan. "Ett ord av uppmuntran utför underverk." ords 12:25
"Vänliga ord är som honung, njutbara och hälsosamma." Ords 16:24 "Var inte självisk och överlägsen, utan älska din medmänniska som dig själv." 3 mos 19:18När jag var liten och gjorde något snällt mot min storebror brukade han säga att jag var hans ängel- utan vingar. Jag tyckte om när han sa det.En ängel är väl det finaste man kan bli kallad. & som Jessica Folcker kallar människor som är snälla o hjälpsam ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Annategebo.