Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Size 0 ?


Ett inlägg från bloggen: Annategebo


Publicerad den 10 maj 2013 09:09. Läs inlägget på bloggen här.

Hej,Jag köpte en skvallertidning i går för att se lite vad som "händer" i världen och vad det är som kändisar, osv håller på med. 
Inte bara för att jag är nyfiken utan lite för att se vad det är som lockar oss och vilka ideal som finns bland människor.Jag rekommenderar inte att du ska köpa den för att hitta någon sanning eller ideal att leva efter- det finns inte! :)För det första ser jag ju att jag inte lever i den världen som visas. Och det är väl tur det! Och utseendet som visas som det perfekta ser man inte bland oss vanliga heller - som TUR är!Det jag "fastnade" för i tidningen är idealet som finns mycket bland kändisar idag. Idealet har väl alltid funnits. Att vara size 0. Totalt livsfarligt.


Tänk att svälta sig själv för att duga - Tror de i alla fall.Victoria Beckham äter flytande mat och högst 800 kalorier/dag- SJUKT. ( i dubbelbemärkelse)Vi människor TROR att vi måste forma oss efter uppsatta ideal för att duga.Men VEM av oss tycker att det är positivt? Ingen tror jag.Det är vi själva som sätter upp ideal i utseende och uppförande som vi tror att andra vill se hos oss. Jag känner ofta så själv och kan känna mig deppad för att jag inte är så eller så! Men jag tror inte att någon begär att någon annan ska må dåligt, svälta sig eller göra saker som gör honom/henne olycklig. Tänk om vi kunde se oss själva och alla andra med Guds ögonFör I Guds ögon DUGER vi och behöver inte omforma oss till ett ideal för att vara bra inför honom.Han vill bara ge oss kärlek och han älskar oss redan när vi gör fel. I Rom 5:8 står det  "Men Gud visade sin stora kärlek till oss genom att sända Kristus att dö för oss, medan vi fortfarande var syndare."Han väntade inte att visa sin kärlek och uppskattning tills vi var perfekta eller gjorde som han önskar- Han älskar först.
Ibland tror jag att vi förvränger just den frasen- att göra rätt så man duger för Gud.Människor är mycket mer dömand ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Annategebo.