Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Belieber el Believer?


Ett inlägg från bloggen: Annategebo


Publicerad den 23 april 2013 15:03. Läs inlägget på bloggen här.

Det är ganska otroligt hur en kille som fyllde 19 förra månaden kan framkalla så mycket hysteri!Jag menar såklart Justin Bieber.Visst är han gullig o sjunger bra, men hur mängder av (mest tjejer) gör ALLT för att få en glimt av honom. Eller köpa konsertbiljetter o köa i dagar.Jag såg några äkta Beliebers på tv igår som hade biljetter till alla 3 konserterna och följde Justin på twitter dagligen. Hela livet handlade om Justin Bieber! De var riktiga Belibers.Fast på samma gång är det fascinerande att man kan brinna för något så mycket att man inte kan hålla tyst eller inte ens skämmas.De går verkligen helhjärtat in i det! Har du något du brinner för?Är du engagerad i något i livet som du kan ge ALLT för?Det är viktigt att ha något i livet som man har passion för, där man kan engagera sig och utvecklas som människa.Skriv ner det som du brinner för. Det som gör dig glad och får dig att må bra.Hur kan du få andra människor att också må bra av det du brinner för.Jag tror att vi människor finns till för varandra och ska dela med oss av de olika gåvor vi har. Gåvorna har vi fått av Gud för att använda dem på bästa sätt.Jag tror att dina gåvor är det som du tycker om att göra.Det kan vara inom politik, träna, sjunga, laga mat, teckna osv. osv.Hur kan du använda det du brinner för så att världen blir en bättre plats för andra? Så som Justin sjunger i sången jag har längst ner.


"Vad ni än gör, gör det av hela hjärtat..." Kol 3:23Kram &  Hoppas du får en härlig dag!Anna

Jag skickar med en Biebersång som har ett fint budskap. Att göra en skillnad i världen. Vet vi inte vad vi kan göra kan vi alltid BE! Pray heter den.http://www.youtube.com/watch?v=o9tJW9MDs2M ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Annategebo.